Een onvoorziene weergave van internationaal koerier

Loyaal is tot bestaan werkgever.en er bestaan ons rijbewijs B en al een nodige jaren oefening op het gebied betreffende express vrachten....

Jouw kan jouw op ieder ogenblik uitschrijven voor vacature-updates Nee, je houd liever alleen een zoekresultaten bij

Aangaande Antwerpen tot Madrid, aangaande Praag tot Milaan: waar uw pakket ook naartoe moet, wij krijgen het in uitstekende staat op een regio over bestemming. Ofwel dit meteen zal teneinde ons klein ofwel omvangrijk pakket, en ofwel een middelen meteen ongeconditioneerd ofwel geconditioneerd vervoerd dienen te geraken, wij bezorgen het op betrouwbare en verantwoorde manier door heel Europa. Op ons kunt u dan ook rekenen vanwege perfect internationaal transport.

netherlands.expatjobs.eu Utrecht, Netherlands Vind jouw dit heerlijk teneinde zelfstandig juiste werk te zijn en mag jij echt motor rijden? Lijkt het jouw leuk om onderweg te bestaan en ben jij in ieder geval op een maandag en vrijdag beschikbaar?

Expreszending met DHL Deskundig verzendadvies en douaneondersteuning om de expreszendingen voor te bereiden en te beheren!

Dit is ons functie met veel vrijheid en persoonlijk verantwoordelijkheid Functieomschrijving Indien koerier voor DHL ben jij verantwoordelijk vanwege een bezorging aangaande pakketten. Je standplaats kan zijn Zwolle en je routes liggen zeker in deze omstreken. Bij jouw job kan zijn het cruciaal het je de snelste straat weet te vinde...

Wij bestaan verplicht teneinde jouw te informeren aan en jouw toestemming te vragen wegens het behandeling betreffende cookies op onze webshop. Nationale Vacaturebank en derden produceren toepassen met cookies teneinde info te bijeenbrengen aan je kijk op en interesses.

Ons geldig rijbewijs B en enkele jaren rijervaring. Als koerier ben je verantwoordelijk vanwege het transporteren met orthopedische voorzieningen en overige goederen... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - meer...

Zodra het bouwbedrijf verder goederen voor anderen zal vervoeren valt het wel tussen de Transportwet more info en kan zijn een NIWO vergunning vereist. Persoonlijk vervoer heeft nauwelijks inschrijvingsplicht en valt niet tussen de Transportwet. Dit staat dus ons onderneming vrij om in geval met eigen vervoer ons ZZP’er in te boeken indien chauffeur.

U dan ook kunt bij het iedere keer aankloppen met vragen of een vrijblijvende prijsopgave. Omdat de prijzen buitengewoon mogen variëren afhankelijk van waar de pakket vandaan komt en daar waar het naartoe zal, vragen we u hiervoor gaarne teneinde dit gewicht en de afmeting met dit pakket, en teneinde uw postcode en contactgegevens.

Voor DHL Schiphol bestaan wij op zoek tot enthousiaste, representatieve kandidaten die in de middag/avonduren een weg op kunnen mits koerier. Verlangen is je werken voor DHL? Lees vervolgens snel verder Functieomschrijving DHL kan zijn wereldwijd marktleider op het gebied over internationale expresdiensten en logistiek...

StudentenWerk Zwolle Vanwege DHL in Zwolle bestaan wij op zoek tot ons enthousiaste aanpakker welke indien koerier met een slag wilt! Tussen maandag en vrijdag ben jij enkele dagen onderweg teneinde betreffende klanten in contact te ogen.

Binnen ons half uur (betreffende een maximale uitloop met 15 minuten) wordt een zending opgehaald. Betreffende passend vervoer gaat die direct door tot de plaats over bestemming.

StudentenWerk Sittard Voor DHL bestaan we opzoek naar fulltime controleurs. Ben jij op jouw plaats in een logistieke werkomgeving? Beschik jouw aan voldoende technisch inzicht en heb jij oog wegens detail? Lees dan vlug verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *